Examensarbete Brobygrafiska 2020

I arbetet med Spishyllan vill vi lyfta fram det fina grundkonceptet som ligger gömd bakom det utdaterade utseendet och spretiga kommunikationen. Vi vill lyfta det värmländska hantverket, omtanken till djuren och närheten till naturen. Det ska andas skog och mark men utan att bli varken med barksmak eller raggarvarv. Kvalitén ska höjas i formspråket för att signalera att det finns gedigen kunskap i matlagningen och att det är en restaurang som är värd att både spendera tid och pengar på. Vi vill kombinera gammaldags med modernt, skogens grönska med bergens snö och stadiga bokstäver med skissade illustrationer.


Detta projekt genomfördes helt på distans på grund av Corona.

Skolprojekt - Festivalidentitet

Uppgiften var att skapa en fiktiv festivalidentitet utifrån en musikgenre och en konstform. Vår grupp valde country och secondhand-fix. 

Skolprojekt - Snacka cancer

Uppgiften var att skapa ett informationshäfte till den som precis fått ett cancerbesked, samt ett informationshäfte till anhöriga. Målgruppen var unga vuxna, 16-30 år, som i dagens cancervård faller mellan stolarna då ingen information riktar sig till dem.
Fokus var på rätt tonalitet i både text och bilder.
Boken = grupparbete tillsammans med en klasskompis. Copy av mig.

Appen = indiviuell fortsättning på samma uppgift

Skolprojekt - kommunlogga

Individuell uppgift där vi skulle göra om en kommunlogga. Antingen uppdatera befintlig eller välja ett helt nytt spår. Jag valde Torsby kommun och ville genom deras egna "Sveriges sydligaste fjällnatur/vildmark" belysa den stora möjligheten att enkelt ta sig till naturupplevelser så som vandring, skidåkning, skidtunnel och annat friluftsliv samtidigt som centrum med allt som behövs också finns där.

Texter

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

För samarbeten, jobbförfrågningar eller bara vanliga kärleksbrev: